همایش ها
1402/4/5 دوشنبه
برگزاری همایش چتر صمیمیت به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه پیام نور مرکز گلپایگان

.

در این همایش که به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز گلپایگان و با حضور معاون سیاسی امنیتی فرماندار،رئیس دانشگاه پیام نور و مسئولین ادارات شهرستان و اعضاء کمیته مبارزه با مواد مخدر شهرستان برگزار گردید معاون فرماندار پس از عرض خیر مقدم به و تقدیر و تشکر از زخمات دکتر میرمهدی و پرسنل دانشگاه پیام نور در برگزاری این همایش به ارائه گزارشی از عملکرد کمیته مبارزه با مواد مخدر شهرستان پرداختند. در این همایش شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر در خصوص آسیب های اجتماعی و نحوه مدیریت آن و همچنین نحوه امداد به افراد دچار اختلال مصرف مواد پرداختند. سخنران ویژه مراسم آقای خاموشی مدرس دانشگاه و فعال در حوزه روانشناسی به آسیب شناسی موضوع مصرف مواد و علل گرایش نوجوانان و جوانان به مصرف مواد و راههای مقابله با آن پرداختند. در پایان از افراد خیر و فعال در زمینه یاری رسانی به سلامت، بهبودی و بازگشت به اجتماع افراد دچار اختلال مصرف مواد با تقدیم لوح سپاس تقدیر و تشکر شد.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز گلپایگان